PRVI SNIMCI KUĆE UŽASA U SELU KOD SKOPLJA: Policiji prijavljen KRVAV OBRAČUN, ubrzo zatekli horor prizor! (VIDEO)
Stajkovci, Foto: Printscreen/Youtube/Сител Телевизија

TARGEDIJA POTRESLA REGION

PRVI SNIMCI KUĆE UŽASA U SELU KOD SKOPLJA: Policiji prijavljen KRVAV OBRAČUN, ubrzo zatekli horor prizor! (VIDEO)

Novi detalji krvavog obračuna u selu kod Skoplja

Objavljeno:

Zločin koji se dogodio danas popodne u selu Stajkovci kod Skoplja potresao je region.

Policiji je prijavljeno da je došlo do krvavog obračuna u 12.30 u jednoj porodičnoj kući, a makedonski mediji objavili su prve snimke sa lica mesta i kuće u kojoj se odigrao stravičan zločin.

Kada je policija stigla na lice mesta zatekla je jezivi prizor u kući. Na stepeništu kuće ležalo je telo žene S.K. (57) sa povredama na glavi i krvavo telo V.K. (64). Pripadnici policije zatekli su u kući i Lj.K. (67) sa ubodnim ranama.

Lekar hitne pomoći je na licu mesta konstatovao smrt žene, a V.K. je sa povredama prevezen u Klinički kompleks "Majka Tereza" gde je preminuo u 14 sati.

Svađa se završila krvlju

Za zločin je osumnjičen Lj.K. (67), brat V.K. koji, prema informacijama MVR-a, ima zdravstvene probleme. Njega su policajci pronašli s ubodnim ranama, koje je kako se pretpostavlja naneo sebi.

Mediji iz Severne Makedonije pišu da je najverovatnije pokolju prethodila svađa posle koje je Lj.K. u porodičnoj kući najpre nasrnuo na rođenog brata, a potom ubio i svoju snaju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je osumnjičeni za ubistva uhapšen dok je javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje zajedno sa inspektorima izvršio uviđaj.

Bonus video:

00:22

Ubistvo u Čačku

(Espreso / Skopje1 / A1on / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.